Uitleg over jouw juridische status

Door: Karen Hamaker

“In het handelsrecht mag een bedrijf uitsluitend met een bedrijf handel drijven. Dus een bedrijf kan alleen naar een bedrijf een nota sturen. En een mens kan naar een mens een nota sturen. Maar, een bedrijf niet naar een mens.

Daarom kan het Congres van Amerika, als bedrijf, niet zomaar belastingaanslagen of andere zaken sturen naar mensen. Er moest dus een tussenstap verzonnen worden: dat werd de ‘stroman’. In de wet heet dat een persoon – niet zoals wij dat verstaan, maar een rechtspersoon.

Juridisch, binnen het handelsrecht is de ‘persoon’ gelijk aan een bedrijf. Als je bent geboren, word je aangegeven. Je geboorte wordt geregistreerd en dan komt er op basis daarvan een geboorteakte. Die akte is de basis voor het creëren van de ‘dubbelganger’ of stroman.

Terug naar 1933: de banken waren bereid weer geld te lenen. Maar, ze vroegen wederom om een onderpand. Echter, het onderpand in de zin van bezittingen was al weggegeven. Het nieuwe onderpand werden de energie en arbeid van elk mens. Er werd een algemene schatting gemaakt: wat is het verdienvermogen van elke Amerikaan?
Die waarde, van jouw toekomstige verdienvermogen, werd onderpand voor de banken. Dat betekende dat je geboorteakte een soort van obligatie werd, een waardepapier.

Veel andere landen gingen in de periode van de jaren ’30 failliet, en ze lijken allemaal dit systeem gevolgd te hebben. Ik heb er nog geen gevonden die niet dit model heeft overgenomen. Dat betekent dus dat burgers in de meeste landen gestript zijn van hun bezittingen, maar dat niet weten. Je mag je eigenaar noemen, maar je bent het feitelijk niet meer. Je verdienvermogen is aangegeven als garantie voor de staatschuld.

Ik ben daar helemaal ingedoken, want ik vond het zo’n bizar verhaal, maar het klopt dus echt. Onder andere James Traficant, een Amerikaans congreslid die het verhaal boven water haalde, legde het vast in een congresverslag in 1993.
De stroman – dat is een juridische fictie. Het staat op jouw naam, woont op jouw adres, het heeft al jouw gegevens. Het enige verschil is – het draagt je naam in hoofdletters.

Omdat deze ‘persoon’ een bedrijf is, kan de regering als bedrijf, je stroman een aanslag sturen. Kijk maar naar je blauwe envelop. Je naam en adres staan in hoofdletters geschreven. Hij is dus niet aan jou als mens geadresseerd, maar aan je stroman.”

In het Engels uitgelegd door Alan of Salisbury

Spontane lezing door Alan of Salisbury over de occulte wet (Lawful vs. Legalese) aan Birkbeck University, Londen, VK, ca. 2017.

Uit Alan’s eigen beschrijving:

“Ik was gevraagd om een lezing te geven aan de Birkbeck University, Londen, maar terwijl we in het publiek zaten voor een andere lezing, kregen we te horen dat de docent had afgezegd.
Omdat ik in het publiek was gespot, kreeg ik van de organisatoren de vraag of ik  dan een spontane lezing wilde geven?”

Wat je gaat horen is een opname van deze spontane lezing, met als titel
Een inleiding tot “The Occult Art of Law”.

-Alan van Salisbury-

KvK 83318674                                                                                                                                                                                                                   RSIN 862827279

error: Content is protected !!