Samenkomst regio Utrecht

zaterdag 4 maart 2023 van 13.00 tot 15.00 uur

Samen zijn wij in staat tot het vormen van echte samenleving. Een samenleving welke het in zich heeft om los te komen van het huidige systeem, omdat het inmiddels steeds duidelijker is geworden dat deze overheid de verkeerde afslag heeft genomen.

Maar hoe creëer je met elkaar een nieuwe samenleving?

Een samenleving maak je met elkaar, op een fundament waar een ieder het over eens is. Dat fundament zijn de kernwaarden zoals deze op deze website (hier) aanwezig zijn.

Het kan in ieder geval nooit een dictaat zijn van een enkeling of een beperkte groep.

Een echte samenleving vorm je dus samen, met elkaar. Daarvoor is het belangrijk om elkaar te leren kennen. Mensen leren elkaar beter kennen als zij samen zijn en iets doen dat verbind.

Reserveer nu jouw plekje..!

Maak een print of printscreen van de ontvangen e-mailbevestiging, of laat de mail zien op je telefoon. De bevestiging dient namelijk als jouw persoonlijke toegangsbewijs.

(Let op! Wees ervan bewust, dat bijvoorbeeld Gmail, Hotmail en soortgelijke diensten vaak een spamfilter hebben die automatisch gegenereerde e-mails automatisch sorteert. Zorg ervoor dat alle communicatie, hieronder e-mails van Samen Zijn Wij Eén, niet in je spam-map belanden.)

error: Content is protected !!