Gezondheid

Na aanleiding van vragen welke ons met regelmaat bereiken vanuit onze gemeente omtrent Corona, varianten en vaccinaties heeft de raad informatie ingewonnen bij artsen, wetenschappers en onderzoekers van internationaal aanzien om te komen tot een advies richting onze gemeente.

Het uitgangspunt van de raad is, dat het natuurlijk immuunsysteem van de mens dermate effectief is dat het op een adequate manier om kan gaan met gezondheidsbedreigingen waar we dagelijks mee te maken hebben.

Uit de informatie welke ons bereikte uit genoemde bronnen, blijken Corona-vaccinaties dus niet binnen deze categorie te vallen, aangezien zij door de mens zijn gemaakt.

Na aandachtig beraad en bestudering van de inmiddels beschikbare bewijzen is ons advies:
LAAT JE NIET VACCINEREN..!

Met gezegende groet, Kerkraad Samen Zijn Wij 1

Onze onderbouwing

Dr. Peter McCullough: “Niemand zou nog een prik moeten nemen, covid-vaccins zijn niet veilig voor menselijk gebruik”

In een toespraak voor het Europees Parlement tijdens een hoorzitting die werd georganiseerd door vijf leden van het Europees Parlement (“MEP’s”). De hoorzitting was bedoeld om mensen bewust te maken van de machtsgreep van de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”)

Dr. McCullough gaf bewijs van de enorme golf van schade die de covid-“vaccins” hebben veroorzaakt. Er is een vals narratief dat covid al deze ziekten veroorzaakt. Trap niet in het valse narratief. Het zijn de vaccins die deze enorme golf van ziekten veroorzaken, zei hij.

“De weg vooruit is duidelijk, dat niemand nog een prik krijgt – niemand,” zei Dr. McCullough. “De covid-19 vaccins en al hun nakomelingen en toekomstige boosters zijn niet veilig voor menselijk gebruik.”

Dr. Peter McCullough: No one should take another shot, covid vaccines are not safe for human use

DR. MICHAEL YEADON (EX-PFIZER): “GRAFIEK BEWIJST CALIBRATIE VAN HET (VACCINATIE) WAPEN”

Een zeer boute uitspraak. Hij komt van dr. Mike Yeadon, ex-CEO van Pfizer. We kunnen natuurlijk ervoor kiezen om dit niet te geloven. We kunnen ook de moeite nemen om te luisteren naar wat hij te zeggen heeft, en hoe hij tot deze conclusie is gekomen.

Gezien de grote aantallen bijwerkingen en sterfte dienen confronterende vragen gesteld te worden: Hoe gevaarlijk is deze injectie? Waarom wordt de bevolking niet voorgelicht over het grote experiment waar zij aan meedoen? Hoe kan het dat er binnen dit experiment nog eens verder wordt geëxperimenteerd met verschillende inhoudsstoffen van de vaccin-partijen die afkomstig zijn van dezelfde vaccin-fabrikant?

Dr. Michael Yeadon (ex-Pfizer): “Grafiek bewijst calibratie van het (vaccinatie) wapen”

Huisarts dr. Vernon Coleman wordt met meer dan 100 boeken, waaronder diverse bestsellers, beschouwd als de meest gelezen medische auteur van Groot Brittannië. Vanwege zijn ingetogen presentatie, enorme kennis en altijd goed onderbouwde boeken en artikelen heeft hij in de loop der jaren altijd zeer positieve kritieken van de media ontvangen. Op videokanalen geeft hij in een nieuwe lezing zijn tot nu toe hardste en meest angstwekkende waarschuwing ooit: de Covid-19 vaccins kunnen volgens hem ‘het hele menselijke ras uitroeien’. Vele miljoenen vaccindoden zijn nu al niet meer te voorkomen.

https://vernoncoleman.org/videos/covid-19-vaccines-are-weapons-mass-destruction-and-could-wipe-out-human-race

“Uitspraak Hooggerechtshof: Covid-vaccins zijn geen vaccins”.

Bijna niemand merkte op dat Robert F. Kennedy Jr. de zaak tegen alle farmaceutische lobbyisten won. Covide vaccins zijn geen vaccins. In zijn arrest bevestigt het Hooggerechtshof dat de door Covid mRNA-gen-therapieën veroorzaakte schade onherstelbaar is. Aangezien het Hooggerechtshof het hoogste gerechtshof in de Verenigde Staten is, is er geen beroep meer mogelijk en zijn de beroepsmogelijkheden uitgeput. Robert F. Kennedy benadrukte in een eerste verklaring dat dit een succes was dat alleen mogelijk was dankzij de internationale samenwerking van een groot aantal juristen en wetenschappers.

Dr. Charles Hoffe, al 28 jaar arts in British Columbia en nu werkzaam in de Lytton Clinic, heeft het ondenkbare gedaan met betrekking tot de inspectie van de zogenaamde “veiligheid en doeltreffendheid” van de Covid griepprikken die door de CDC en het RIVM “vaccins” worden genoemd. Hij maakte PET/CT-scans van kankerpatiënten die slechts acht dagen eerder de Pfizer mRNA booster shot hadden gekregen, en vond een snelle progressie van T-cel-leukemie/lymfoom, een dramatische toename van gastro-intestinale laesies, en een turbo-effect van verspreiding van cellen in de lymfeklieren onder de armen bij de oksels.

https://www.newstarget.com/2022-11-15-t-cell-lymphoma-progress-rapidly-mrna-booster-shot.html

Gezondheid versus stoornis, ziekte en dood: niet-gevaccineerde personen zijn ongelooflijk gezonder dan gevaccineerd

Joy Garner‘s peer-reviewed onderzoek 

“De nulhypothese, dat er geen significant verschil zou worden gevonden tussen gevaccineerde versus niet-gevaccineerde personen bij hartaandoeningen, diabetes, spijsverteringsstoornissen, eczeem, astma, allergieën, ontwikkelingsstoornissen, geboorteafwijkingen, epilepsie, autisme, ADHD, kankers en artritis worden afgewezen met overweldigend statistisch vertrouwen en kracht in elk afzonderlijk contrast.”

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/40

DE COVID-INJECTIES WERKEN NAUWELIJKS TEGEN INFECTIE

“De wijdverspreide uitspraak dat de nieuwe vaccins werken “omdat het aantal mensen met COVID-19 afnemen omdat er gevaccineerd wordt” is een marketing truc. Zowel in 2020 als in 2021 nam de griep – zoals altijd – in het voorjaar af. Het Covid-vaccin kwam pas in het tweede jaar van de pandemie in beeld. In 2020 was er in de lente een afname van 74% – toen het vaccin nog niet op de markt was. In 2021 was er in de lente een afname van 31%.8,9 Omdat er 2021 werd gevaccineerd, wijdt men deze daling aan het succes van de vaccins. Maar de daling was een jaar eerder met 74% veel groter!

Er is eveneens gebleken dat de bewering dat we te maken hadden met een pandemie van ongevaccineerden een leugen was. Naarmate het aantal prikken toenam bleek steeds duidelijker dat het aantal gevaccineerden op de Intensive Care het aantal ongevaccineerden aldaar in steeds grotere mate overtrof.10 Ook het aantal sterfgevallen neemt toe naarmate er meer boosters zijn gezet.11

Tien redenen om definitief te stoppen met de Covid-injecties

Top 5 waarheden over Covid “vaccins” die Pharma NOOIT zal vermelden tot ze gedwongen worden

In de farmaceutische wereld worden medicijnen en vaccins links en rechts goedgekeurd, zonder veel aandacht voor de veiligheid en gezondheid van de onwetende mensen die deel uitmaken van de experimentele proeven. Vaak blijkt uit de klinische proeven op dieren dat de behandelingen heel gevaarlijk zijn, maar de FDA stuurt ze toch door naar mensen. Dan, na enkele jaren van verschrikkelijke bijwerkingen en sterfgevallen, beginnen de rechtszaken zich op te stapelen, en als een paar slachtoffers een klein fortuin winnen in de rechtbank, kan de FDA het medicijn of vaccin terugroepen.

De Covid “stolsel”-injecties zijn nog steeds niet teruggeroepen, hoewel miljoenen slachtoffers van vaccins over de hele wereld zijn gestorven, hebben geleden en nog steeds lijden onder de nawerkingen van het spike-eiwitsyndroom. Dit zou voor ieder levend mens een grote zorg moeten zijn.

https://www.naturalnews.com/2023-04-30-top-5-truths-about-covid-vaccines-pharma-never-mentions.html

Dr. Coleman: De meeste van de geprikten zullen vroegtijdig sterven

“Ik heb ook onderzoek gedaan naar de gevaren op middellange en lange termijn en wat ik heb gevonden is echt angstaanjagend. Dit is echt een ruiming. Ik vrees dat de meeste mensen die worden gevaccineerd blij mogen zijn als ze het vijf jaar volhouden – en dat allemaal voor een prik die niet doet wat de meeste mensen denken dat ze doet.”

https://vernoncoleman.org/articles/most-jabbed-will-die-early

Covid-vaccin oorzaak AIDS

Het is een veel voorkomende misvatting dat AIDS alleen wordt veroorzaakt door het HIV-virus, maar dit is niet waar. Dit feit en waarom AIDS optreedt als gevolg van C19 vaccinatie wordt hier uitgelegd in dit TKP artikel van 13 februari 2022.

So erzeugen mRNA-Spike-Impfungen Vakzin-AIDS – Video

Vier nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen met betrekking tot de veiligheid en werkzaamheid van COVID-19 vaccins

Snelle en efficiënte immuunreacties van het geheugentype treden betrouwbaar op bij vrijwel alle ongevaccineerde personen die aan SARS-CoV-2 worden blootgesteld. De doeltreffendheid van een verdere versterking van de immuunrespons door vaccinatie is daarom zeer twijfelachtig. Vaccinatie kan in plaats daarvan de ziekte verergeren door antilichaam-afhankelijke versterking (ADE).

Letter to Physicians: Four New Scientific Discoveries Regarding COVID-19 Immunity and Vaccines – Implications for Safety and Efficacy

Placenta van gevaccineerde moeders: Dr. James Thorp presenteert verontrustende beelden

Er zijn veel nieuwsberichten en gegevensreeksen geweest, waaronder die welke in de Pfizer-documenten zelf gedetailleerd worden beschreven, die wijzen op grote problemen in verband met de vruchtbaarheid, waaronder zwangerschapsproblemen, onregelmatige menstruaties, miskramen en schade aan pasgeborenen en foetussen, wat lijkt op een aanval op het hele menselijke voortplantingssysteem.

Plazenta von geimpften Müttern: Dr. James Thorp präsentiert beunruhigende Bilder

Rapport vindt “alarmerende” stijging in aantal doodgeborenen en pasgeboren dode baby’s in Groot-Brittannië

Volgens een jaarlijks rapport van onderzoekers van de universiteiten van Oxford en Leicester is het aantal doodgeboren baby’s en baby’s die in de eerste levensweken overlijden in het Verenigd Koninkrijk gestegen.

Volgens het Perinatal Mortality Surveillance-rapport van MBRRACE-UK werden van 1 januari tot 31 december 2021 698.909 baby’s geboren met 24 weken of ouder in het VK, een stijging van 1,5% ten opzichte van 2020, waarmee een acht jaar durende trend van “consistente daling” werd omgekeerd.

Report Finds ‘Alarming’ Rise In Number Of Stillbirths & Newborn Baby Deaths In UK

Dr. Coleman: Onweerlegbaar bewijs dat Covid-19 injecties een gevaarlijke, roekeloze fraude zijn en gevaarlijker dan de ziekte

Tegenwoordig is het gezond verstand omgedraaid en zijn het de artsen die slechte medische praktijken in twijfel trekken die in de media worden aangevallen en die hun vergunning om hun beroep uit te oefenen verliezen.

Het experimentele zogenaamde covid-19 vaccin wordt heel anders behandeld dan alle andere voorgeschreven geneesmiddelen. Ik denk dat het nu het meest dodelijke medische product in de geschiedenis is. En dat betekent dat het ook het meest dodelijke door de mens gemaakte product is. Als de covid-19 prik een auto of een vliegtuig zou zijn, zou het allang uit de handel zijn genomen en zouden de fabrikanten in afwachting zijn van een proces.

https://vernoncoleman.org/articles/incontestable-proof-covid-19-jabs-are-dangerous-reckless-fraud-and-more-dangerous-disease

KvK 83318674                                                                                                                                                                                                                   RSIN 862827279

error: Content is protected !!